3
Fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVA PROVOKACIJA: Javio se premijer Albanije, napravio račun i poručio – ovo je gest zahvalnosti!

Objavljeno: 26.06.18 u 15:43

A zašto da ne kada je ovakav vid ponašanja na sportskim priredbama juče dobio ‘blagoslov’ od FIFA.

Premijer Albanije je danas izašao sa obaveštenjem da će biti organizovan račun za isplaćivanje kazni Džake i Šaćiri.

Albanci širom sveta se utrkuju ko će da plati kazne koje su reprezentativci Švajcarske, Džerdan Šaćiri i Granit Džaka, dobili. Poslednji u nizu javio se Edi Rama, predsednik Albanije koji je obavestio javnost da je napravljen račun na koji se mogu uplaćivati donacije za isplatu kazni.

– Pozivam Albance da plate ovu besmislenu kaznu koju je FIFA izrekla Džaki i Šaćiriju. Ovaj račun je gest zahvalnosti sportistima koji su doveli milione Albanaca u sportsku radost, izjavio je Rama.

Podsetimo, FIFA je provokaciju Albanaca u dresu Švajcarske sankcionisala sa po samo 10.000 franaka.

FOTO: STARSPORT
0
0

3 Komentara

  1. Takvi smo mi srbi…..tako nam I treba kad smo P…e umjesto da zgazimo tu bagru mi dopustimo da se pisaju sada.Ali to su nasi vjecni fudbalski isarani manekeni….foleri I setaci po terenu,kad vidim Matica I njeguvu igru,njegov fudbal utroba mi se moja okrece….kao sto jedna pjesma nekad davno rece..J.b.t. se fudbaleri….tako je bill I tako ce vjecno biti…..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter