2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN BROJAO DO DVA NA PREMIJERI: Nikolić i Suma srušili Honved (VIDEO)

Objavljeno: 25.06.18 u 19:55

Vicešampion naše zemlje slavio je na prvom meču u sklopu priprema.

Partizan je lako došao do pobede sa dva gola razlike protiv Honveda.

Ekipa Miroslava Đukića ostvarila je prvi trijumf na pripremnim mečevima. Crno-beli su ostavili dobar utisak, a trener Đukić može biti zadovoljan viđenim nakon dve sedmice rada.

Partizan je delovao dosta ubedljivije od rivala, stvorio više šansi i na kraju trijumfovao. Golman Honveda dva puta je vadio loptu iz mreže i to u 22. minutu nakon gola Sejdube Sume i u 61. kada je precizan bio novajlija Nemanja Nikolić.

(VIDEO: YouTube/Danas Conference Center)

Za Partizan su na ovom meču startovali: JovičićVulićević, N. R. Miletić, Mitrović, AntonovZdjelar, Pantić, Janković, SumaNikolić, Rikardo Gomeš. Od 62. minuta šansu su dobili još: KljajićUrošević, Ostojić, N. G. Miletić, Šehović Jevtović, Kosović, Ivanović, ĐerlekOžegović, Tavamba.

(VIDEO: YouTube/Danas Conference Center)

0
0

2 Komentara

  1. Jos uvek losa igra kao i prosle sezone,nista se ovde nece menjati u igri od prosle sezone,jadna i mucna igra koju prikazuju igraci partizana,za evropu katastrofa od igre!!!!!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Vidi se da se Suma konacno izborio sa sifilisom zbog kojeg je prosle sezone morao samo da miruje i nije pokazao ni 1% svog potencijala. Napred Suma, cekamo te da ove sezone pokazes sta znas!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter