0
Fudbal

POŽAR U TIMU BRAZILA: Prštale psovke među najboljim igračima – ‘Gledao sam na njega kao na mlađeg brata…’ (FOTO)

Objavljeno: 24.06.18 u 13:34

Kapiten reprezentacije Brazila Tijago Silva i najbolji igrač Nejmar ušli su u sukob u finišu meča protiv Kostarike.

Brazil je uspeo u nadoknadi vremena da savlada Kostariku sa 2:0, ali je u 83. minutu došlo do konflikta za koji je svetska javnost saznala tek posle meča. Možda je zato Nejmar i plakao po poslednjem sudijskom zvižduku.

Naime, kapiten Tijago Silva otkrio je da ga je Nejmar opsovao i uvredio kada je štoper vratio loptu Kostarikancima nakon sudijskog prekida igre.

Taj fer-plej potez nije prijao Nejmaru koji je žestoko krenuo na Silvu, inače klupskog saigrača iz Pari Ser Žermena.

– Nejmar je vikao na mene, opsovao me je i uvredio.  To me je pogodilo i učinilo tužnim. Na njega gledam kao na mlađeg brata, brinem o njemu, nije trebalo to da učini – rekao je Silva i dodao:

– Mislio je da je trebalo da nastavim sa napadom. Ja smatram da sam učinio pravu stvar, pogotovo što nam ta lopta ne bi donela pobedu. Razočaran sam – koji sa Nejmarom igra i u Pariz Sen Žermenu.

Brazil u poslednjem kolu grupne faze igra protiv Srbije, dovoljan mu je bod, a ‘orlovi’ će juriti trijumf kojim bi prošli u osminu finala, ali i eliminisali Nejmara i drugove sa Mondijala.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter