0
Fudbal

‘NEVASPITANI NEMCI’: Selektor Švedske besan na ‘pancere’ zbog ruganja nakon gola u 95. minutu (VIDEO)

Objavljeno: 24.06.18 u 11:55

Nemačka je pobedila Švedsku golom Tonija Krosa u 95. minutu, a to je posebno teško palo Šveđanima koji su vodili posle prvog poluvremena.

Nemci su, razumljivo, burno proslavili svoj trijumf, ali je izgleda neko sa njihove klupe dobacivao Šveđanima, što svakako nije za pohvalu.

Zato je selektor Švedske bio besan na konferenciji za medije posle meča.

– Razbesneli su me! Njihovi treneri su svoje slavlje usmerili prema nama i provocirali nas i vređali raznim gestovima. Ponašali su se skandalozno. Kada je protivnik tužan, valjda je red da ga ostaviš na miru, a ne da ga provociraš. Borili smo se 90 minuta i na kraju smu pružili ruku. Nedolično je takvo ponašanje i Nemaca i zato sam bio gnevan – rekao je Jane Anderson.

S druge strane, selektor Joakim Lev bio je iznenađen.

– Ko je pravio te gestove? Jesam li ja? Ništa od toga nisam video, bio sam koncentrisan na druge stvari, mi smo grlili, radovali, ne znam o čemu oni pričaju – rekao je Lev.

Pogledajte taj gol i simpatičnu reakciju korejskog komentatora koji se na nemačkom jeziku zahvaljivao Toniju Krosu jer je tako ostavio šansu Južnoj Koreji da prođe u osminu finala. Naravno, ukoliko savlada upravo Nemce u trećem kolu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter