0
Fudbal

FOTO: Twitter Screenshot

DEJAN STANKOVIĆ O NEMAČKOM SUDIJI : Suđenje je bilo skandalozno, sve je rađeno u korist Švajcaraca

Objavljeno: 24.06.18 u 15:08

Legendarni igrač naše selekcije izneo je svoje mišljenje o suđenju na utakmici protiv Švajcarske.

Srbija je ovaj meč nakon preokreta izgubla, a u centru pažnje bio je sudija Brih.

Glavna zvezda ove utakmice po svemu sudeći ostaće Nemac. Danima se na sleže prašina nakon najblaže rečeno čudnih odluka, a na ovu temu oglasio se i legendarni igač Intera.

– Kao i većina ljudi u Srbiji. Imali smo rezultat u nogama, ali pre nego što bih se upustio u dalje komentarisanje, odmah bih se osvrnuo na Brihovo suđenje, koje je bilo skandalozno! Svi faulovi, sve sporne situacije, sve je bilo presuđivano u korist Švajcaraca, pogotovu penal o kome svi pričaju, počeo je priču Deki.

Fudbaler smatra da je greška što se sudija nije konsultovao sa VAR kolegama.

– Eto, i mediji pišu da je VAR signalizirao da se pregleda snimak i da je on na to rekao „ne“. Neko ko prati fudbal i suđenje morao bi da zahvali Nemcu već na početku Svetskog prvenstva. Nažalost, sve se završilo na našu veliku štetu. Kardinalno je pogrešio, to je evidentno.

Da li ga je ovo podsetilo na meč protiv Australije na Mondijalu u Južnoj Africi, on je rekao.

– Konačan rezultat je isti, oba su bila nepovoljna po nas. Ne bih ulazio u taktičko-tehničke detalje, ali možda smo mogli bolje da odreagujemo u poslednjem napadu. Da pripazimo na ravnotežu u odbrani u trenucima kada smo napadali, a imali smo u rukama nerešeni rezultat. Danak neiskustvu je plaćen, skupo plaćen, ali idemo dalje. Treba misliti samo pozitivno, naveo je Stanković u intervjuu za Kurir.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter