0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

UDARNE VESTI DANA: Švajcarci neće proći nekažnjeno, Zvezda rešila pitanje štopera

Objavljeno: 23.06.18 u 23:30

Mondijal i dešavanja na njemu su u žiži već danima.

A ono što preti da postane glavni skandal ovog Svetskog prvenstva tiče se i reprezentacije Srbije.

Reč je o provokacijama fudbalera Švajcarske Džerdana Šaćirija i Granita Džake koji će po svemu sudeći biti sankcionisani od strane FIFA.

Nije to jedina sporna stvar sa duela Srbije i Švajcarske, već i penal koji Feliks Brih nije svirao Srbiji mada je dobio signal iz VAR studija da bi mogao da pogleda ponovo tu situaciju. Poraz je teško pao i Mladenu Krstajiću, pogotovo uzevši u obzir sve što se događalo u Kalinjingradu.

Prema saznanjima HotSport-a, crveno-beli su pronašli zamenu za Damijana Le Taleka koji je napustio Beograd. Radi se o još jednom stranom štoperu sa kojim bi uskoro trebalo da se dogovori saradnja.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Goran Zakarić je za HotSport potvrdio da je dogovorio prelazak u Partizan, ali da se još uvek čeka na dogovor crno-belih i Željezničara. On je otkrio kakve je savete dobio od reprezentativnih saigrača o ovom transferu, pre svih Edina Džeka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter