0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

‘SUDIJA JE KATASTROFALAN’: Nemanja Matić otkrio kako mu je na terenu zapretio Feliks Brih!

Objavljeno: 22.06.18 u 23:22

Srpski fudbaleri nisu skrivali razočaranje posle bolnog poraza od Švajcarske u drugom kolu Svetskog prvenstva.

Nemanja Matić dobio je žuti karton krajem prvog poluvremena i u drugom je morao da bude daleko oprezniji. Sudija Feliks Brih, po njegovom mišljenju, posao nije odradio na pravi način.

Otkrio je i šta mu je Nemac rekao na terenu i dao mu poslednje upozorenje.

– Sudija je bio katastrofalan. Nije svirao čist penal. Mogao je da pogleda VAR. Dao nam je kartone, a sve ničije lopte je svirao njima. Meni je rekao da imam još jednu šansu da izbegnem crveni – rekao je Matić novinarima u Kalinjingradu.

Žali i zbog načina na koje je Srbija prilika golove u drugom poluvremenu.

– Krivo nam je, dali smo sve od sebe. Jeftino smo primili dva gola. Svima nam je krivo, to je utisak iz svlačionice. Sad treba što pre da se oporavimo – istakao je Matić.

Dušan Tadić je bio ljut.

– Ljut sam na sve, zato što smo pali, zato što su nas nadtrčali i samo na to su nas pobedili. I zato mi je krivo. Što sam mislio da smo dovoljno zreli da ovakve utakmice pametno rešimo – rekao je Tadić posle utakmice.

– Dopustili smo im previše prostora, svaka druga lopta bila je njihova, trčali su više, u odbrani i napadu. To je razlog našeg poraza.

Srbija sada mora da pobedi Brazil kako bi prošla u osminu finala.

– Ako se branimo kao tim, od napadača do odbrambenih igrača, kao protiv Kostarike i ovde u prvom poluvremenu, onda možemo da pobedimo svakog! Ali, kada igramo kao ovde u drugom delu, onda ne možemo da dobijemo nikog – poručio je Tadić.

Provokacije švajcarskih fudbalera nisu mu bile važne.

– Ne interesuje me ta njihova proslava. Morali smo da sprečimo da ne dođe do toga – zaključio je Dušan Tadić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter