FOTO: YouTube
in , , ,

SPORTSKE IGRE MLADIH: Deca u Srbiji vole sport, ako ne verujete pogledajte ovaj video (VIDEO)

Sportske igre mladih i ovog leta su okupile decu širom Srbije, njihov žagor i radost napunili su naša srca ljubavlju, da je ovakvih snimaka više.

Sportske igre mladih ovog leta su do sada bile u 20 gradova Srbije: Požarevcu, Petrovcu na Mlavi, Zaječaru,Sokovanju, Zlatiboru,Prijepolju, Novom Pazaru, Pančevu, Irigu, Novom Sadu, Zrenjaninu, Kikindi, Sremskoj Mitrovici, Kuršumliji, Vranju, Kragujevcu, Čačku, Valjevu i Beogradu. Deca su se radovala sportskim nadmetanjima, a najzanimljivije je bilo u Coca-Cola kupu u malom fudbalu.

Gde god su se Sportske igre mladih pojavile tribine su bile prepune dece, a finalni turnir je u Beogradu od 23. do 29. jula. Pobednici idu na regionalne Sportske igre mladih u Hrvatskoj.

Diskusija

Odgovorite
  1. U moru rijalitija koji dominiraju nasim naslovnim stranama i portalima, prava je sreca naici na ovako nesto… ovo je ono o cemu treba da prica Srbija, ovo je uspeh, ovo je buducnost… deca su ukras sveta

  2. Viktor je najslađi… koliko je samo dečijih osmeha izmamio u našem gradu. Svaka čast Igrama, organizaciji. Lepo je videti da je nekome stalo do dece Srbije. Ja sam ponosna što su moja deca učestvovala ove godine, a sada nastavljamo spremanje za sledeću. Nema pauze kad je između dve vatre u pitanju. Bićemo spremni za Beograd. Ove godine je svaki osmeh bio naša pobeda. Vidimo se, Viktore!

  3. Svaka čast organizaciji, ovoliko dece na jednom mestu, naša himna… Nema tog novca koji ovo može kupiti. Bravo!

  4. Kako da upoznam tu Ivanu Jovanovic. Pa ovo je neverovatno. Ta deca obožavaju svoju zemlju, svaka im čast. Svi treba da se ugledaju na ovu manifestaciju. Od portala citam samo Hotsport i Blic. Svaka vam čast, u fudbalu ste najbolji, nema vam ravnih. Ali je vazno da pratite i manje sportove. Srecno dalje

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Autor: Redakcija

SPORT NA TV: Danas ponovo igra Srbija i sve ostalo je nebitno…

NBA DRAFT 2018: Dončić ni u Finiks ni u Hokse, Denver ‘digao’ centra! Da li je ovo definitivan kraj za Teodosića?