2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PREOKRET U SLUČAJU JOVANOVIĆA: Bio na pregledima u Belgiji, a večeras avionom stiže na pripreme Partizana!

Objavljeno: 22.06.18 u 16:57

Činilo se da je posao između Briža i Partizana gotov, ali ipak nije.

Mada je mladi Đorđe Jovanović prošao lekarske preglede u Belgiji, do dogvoora između klubova još uvek nije došlo.

Đorđe Jovanović je čak sa Brižom utanačio uslove saradnje za petogodišnji ugovor, ali će se prema informacijama do kojih je došao HotSport, vratiti u tabor Partizana.

Mladi fudbaler će večeras uhvatiti avion za Ljubljanu, odakle će otići u Ptuj gde će odraditi pripreme sa Partizanom. Crno-beli trenutno imaju petoricu napadača, pored Jovanovića tu su još dva starosedeoca, Tavamba i Ožegović, kao i Rikardo i Nikolić koji su stigli ovog prelaznog roka.

Na tragu informacija: Mirko Marković

0
0

2 Komentara

  1. Jako zanimljivo da niko nikada nije pročitao ni jednu izjavu Jovanovića ili nekog iz Partizana da ide u Belgiju. Niko nije vidio nijedan dokument da je to tačno. Profesija nalaže da se za svaku tvrfnju treba imati izjava i potvrda osobe o kojoj se piše. Gdje je ovdje profesionalizam? je li to rad u interesu nekog drugog kluba i namjerno rovarenje po Partizanu kao i mnogo puta ranije?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter