0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

LUKA MILIVOJEVIĆ: Sudija Brih? Ljut sam i iznerviran…

Objavljeno: 22.06.18 u 23:30

Orlovi nisu iskoristili prvu priliku da se plasiraju u osminu finala Svetskog prvenstva.

Švajcarska je slavila sa 2:1, a utakmicu su obeležili i diskutabilni potezi sudije Briha.

Veliki problem koji je Srbija imala još u prvom poluvremenu jesu žuti kartoni. Luka Milivojević, Sergej Milinković Savić i Nemanja Matić su ‘požuteli’ pre pauze, pa su Švajcarci smeli bezbrižnije da se kreću na našoj polovini u drugom poluvremenu.

To je i jedan od razloga zbog kojeg su učestale bile kontre izabranika Vladimira Petrovića, pogotovo one prodorne u kojima je glavni kreativac bio Džerdan Šaćiri.

– Nije mi jasno kako primamo gol iz kontre? To je mnogo naivno. Ne mogu da kažem na koga sam ljut, vruć sam, neću da se zloupotrebe moje reči, ali… Moramo da naučimo da se takmičimo, kazao je Luka Milivojević, a potom ‘osuo paljbu’ po sudiji Brihu:

– Ljut sam i iznerviran. Sudio nam je mnogo faulova u napadu. Mitar nije mogao da skače, svaki put bi svirao prekršaj. Neverovatno!

Jasan je Luka Milivojević i kada je reč o preostaloj utakmici na Mondijalu, pobeda je jedino na šta će ići Orlovi.

– Bod nam je igrao, a sada moramo da dobijemo Brazil u poslednjem kolu. Nemojte da krivite nikog, nije smak sveta. Idemo da pobedimo Brazil.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter