3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN PREDSTAVIO POJAČANJE: Evo šta kaže Gabrijel Enake… (FOTO)

Objavljeno: 21.06.18 u 15:22

Partizan je danas predstavio treće pojačanje, reč je o desnom beku Gabrijelu Enakeu, momku koji je igrao za Rubin iz Kazanja.

Gabrijel Enake (27) još juče se slikao na stadionu u Humskoj, a danas je zvanično predstavljen. Reči hvale o novom pojačanju izneo je sportski direktor Ivica Iliev.

– Doveli smo igrača kako bi smo ojačali desni bok, defanzivni fudbaler sa jakim ofanzivnim karakteristikama. Nama je to bilo paotrebno, Gabrijel je igrao za veliki broj kvalitetnih timova. Poželeo bih mu mnogo uspeha – rekao je Iliev.

Rumun nije sedeo skrštenih ruku, kada se pojavila opcija Partizan, raspitao se o ekipi.

– Znam nekoliko stvari o Partizanu, ovo je profesionalan tim. Čuo sam za navijače, znam da su fanatični. Hvala na poverenju – rekao je Enake i dodao:

FOTO: STARSPORT

– Vrlo sam dobro primljen, vrlo profesionalno. Video sam trening centar i vrlo sam zadovoljan. Došao sam sa velikim željama, da osvojim titulu i da zadovoljim ljude koji su mi ukazali poverenje. Nadam se i želim da i u buduće imam podršku koju imam danas i uveren sam da mogu da dokažem da sam igrač koji može da se nosi sa obavezama. Siguran sam i želim da pomognem ekipi u svakoj utakmici i pomognem da osvojimo titulu.

Gabrijel Enake je govorio i o Superligi Srbije, sa dosta reči hvale.

– Srpska liga nije slaba niti manje poželjna za igrače. Izabrao sam klub koja se bori za titulu i plasman u Evropu. Video sam da su profesionalni, analizirao sam sve, došao i uverio se, tako da je sve u najboljem redu – zaključio je Enake.

0
0

3 Komentara

  1. Kanta od igraca al su mu splavovi blizu. Na slici Rumun i najveci Bugarin u Srbiji. Odose i Srbi i Srbija u majcinu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter