8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OVO ĆE IH UZDRMATI PRED KVALIFIKACIJE: Igrač od ključnog značaja odlazi sa Marakane

Objavljeno: 21.06.18 u 11:07

Jedan od bitnijih delova mozaika Vladana Milojevića napušta crveno-bele.

Igrač koji je šampionu pružao sigurnost tokom cele sezone blizu je rastanka.

Kako navodi engleski Skaj sport u red za usluge prvog čuvara mreže Crvene zvezde stalo je nekoliko klubova sa ostrva. Za usluge Milana Borjana pre svih zainteresovani su Vest Bromvič Albion, Svonsi i Bristol siti, sva tri navedena kluba dolaze iz Čenpionšipa.

Najozbiljniji od navedenih klubova je Svonsi, koji je ostao bez prvog golmana Lukaša Fabijanskog i nema adekvatnu zamenu za njega. Borjan koji ima kanadski pasoš ne bi bio stranac na ostrvu, što je posebno interesantno ovim klubovima. Crveno-beli bi od ovog transfera mogli da inkasiraju između 1,5 i dva miliona evra, a prodaja bi bila realizovana nakon kvalifikacija za Ligu šampiona. Kao naslednik Borjana u Zvezdi predviđen je nekadašnji čuvar mreže Voždovca Zoran Popović.

0
0

8 Komentara

        • PA MI NEMAMO DRZAVU IZA SEBE KO ZVEZDA, PA DA DOVODIMO STA HOCEMO!
          ALI IPAK BICE DRVENA LUTKO, PARTIZAN OPET SAMPION!NA SRCE!D. K. D. R.

          0
          0
        • Bice te vi sampioni kad vam Terzic dozvoli..ali za to ce te morati jos mnogo jada od svog kluba da vidite…zelim vam uspesnu novu sezonu da osvojite bar trece mjesto i da prodjete prvo kolo kvalifikacija za ligu evrope…pozz od pinokia uz poruku ..smiri se covjece..

          0
          0
      • Mali Lanmi?nasmeja me lepo…kazes samoprozvana institucija??? nisi ni svestan da titulu ni ove godine neces videti…BSR ’94 !!!

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter