0
Fudbal

HRVATI POSLE TRIJUMFA: Najveća pobeda do sada!

Objavljeno: 21.06.18 u 22:42

Fudbalska reprezentacija Hrvatske sa 3:0 savladala je Argentinu, a selektor nacionalnog tima Zlatko Dalić je istakao da je ovo za njega, ali i za mnoge igrače najveća pobeda u karijeri.

Čestitam mojim igračima, ovo je za većinu nas najveća pobeda u karijeri. Bili su u svakom segmentu bolji od Argentine, moji igrači su radili ono što smo se dogovorili. Stavio sam Brozovića kao zadnjeg veznog jer je brži od ostalih, ali cela ekipa je odigrala odlično i bili smo jako kompaktni, rekao je Dalić agenciji Hina.

Stvorili smo nekoliko prilika i u prvom delu, ali sam znao da ćemo postići gol u drugom. Prošli smo u drugi krug nakon dve utakmice, to je bio cilj, ali moramo ostati mirni i dostojanstveni i u daljnim utakmicama, dodao je Dalić.

Kapiten „vatrenih“ Luka Modrić istakao je da je tim odigrao savršen meč:

Mislim da smo odigrali kako smo i hteli, bila je to savršena utakmica pogotovu u drugom poluvremenu. Postigli smo tri prelepa gola, otvorilo nam se. Ispunili smo cilj, plasirali se u osminu finala i sada idemo dalje, rekao je Modrić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter