1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PRVI MAČIĆI SE U VODU BACAJU: Zvezda se mučila protiv selekcije Užica (FOTO)

Objavljeno: 20.06.18 u 19:02

Crvena zvezda odigrala je prvu prijateljsku utakmicu u novoj sezoni i sa 2:1 (1:0) pobedila selekciju regiona Užica.

Prvi mačići se u vodu bacaju, dominirala je Zvezda protiv selekcije Užica stvarala je šanse, ali je na kraju uz dosta muke slavila sa 2:1. Vladan Milojević utakmicu je počeo u sastavu Borjan, Stojković, Savić, Babić, Terzić, Jovičić, Krstičić, Meleg, Srnić, Ben i Stojiljković.

Crveno-beli su prvi put pripretili tek u 18. minutu, ali je šut Srnića zaustavio golman Užica. Osam minuta kasnije Srnić je bio asistent, a novajlija Meleg je tukao preko gola. Crvena zvezda je do vođstva stigla u 36.minutu, Jovičićje krenuo ka kaznenom prostoru, lopta mu se vratila posle odbitka, a potom je precizno gađao za 1:0. Do drugog gola šampion Srbije je mogao u 43. minutu, ali je Krstičićev pokušaj odbranio golman.

FOTO: STARSPORT

Vladan Milojević je u drugom poluvremenu napravio nekoliko izmena, te je tim crveno-belih izgledao Stanković, Bainović, Ze Markos, Eraković, Terzić, Gojkov, Luković, Milijaš, Cvetković, Nikolić i Milić. Prvu šansu imao je Milijaš u 48. minutu kada je uhvatio fantastičan volej. Ipak, samo dva minuta kasnije usledila je kazna, Đurić je domaćinu doneo izjednačenje.

Crvena zvezda je krenula u punu ofazivu, a prvi udarac posle primljenog gola zabeležen je u 61. minutu kada je tukao Luković, ali je golman Užica bio na mestu. Šest minuta kasnije crveno-beli su postigli pobedonosni gol. Bainović je uposlio Milića, a brzonogi napadač je pogodio za 2:1.

FOTO: STARSPORT

Do kraja utakmice šampion Srbije je imao još dve povoljne šanse. Prvo je mladi Cvetković u 84. minutu pogodio prečku, da bi zatim Milijaš šutirao preko gola.

Crvena zvezda završila je prvu fazu priprema na Zlatiboru, sad sledi povratak u Beograd, pa u subotu pravac Austrija na finalno brušenje forme.

FOTO: STARSPORT
0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter