2
Evropske lige

PONOĆNA MONDIJALSKA ‘BOMBA’: Na adresu Reala stigla ponuda za Ronalda!

Objavljeno: 20.06.18 u 00:11

Kristijano Ronaldo je na otvaranju Mondijala sa tri gola protiv Španije pokazao da uprkos tome što ulazi u završnicu karijere ima još mnogo toga da ponudi, a na adresu njegovog kluba stigla je i ponuda.

Ronaldo je nakon pobede nad Liverpulom najavio da postoji mogućnost da napusti Real, a danas su španski mediji preneli da je prvi konkretan potez povukao PSŽ, koji Ronalda želi da dovede po završetku Mondijala.

Nije navedeno koliku sumu su ponudili, ali se zna da su Parižani prihvatili sve Portugalčeve uslove.

Takođe, Španci najavljuju da će i Mančester Junajted uskoro postati konkretan, pošto Ronaldo želi među „đavole“, pre svega zbog Murinja.

No, pre toga, preostalo je da protiv Irana i Maroka obezbedi plasman među najboljih 16 timova, a zatim i proba da objedini titule šampiona Evrope i sveta. Ako nastavi da igra kao na „otvaranju“, pitanje je ko može da ga na tom putu i zaustavi?

 

0
0

2 Komentara

  1. @Milan: Za promenu, da procitam i neki duhovit komentar na ovom sajtu 🙂 Bravo majstore, nasmejao si me „za sve pare“ 🙂

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter