1
Domaći fudbal

Zoran Popovic Super liga Srbije, Cukaricki - Vozdovac, 29.10.2017. foto: Pedja Milosavljevic

HOTSPORT SAZNAJE: Stiže naslednik Milana Borjana!

Objavljeno: 20.06.18 u 10:36

Klubovi su uspeli da pronađu rešenje, pa je preostalo da iskusni čuvar mreže ubrzo potpiše ugovor sa šampionom Srbije.

Na nekoliko strana Crvena zvezda pokušava da završi pojačanja za novu sezonu, a nedavno je HotSport najavio da je na meti i golman Zoran Popović, iskusni 30-godišnji čuvar mreže.

On se još početkom meseca pristao da se preseli iz Norveške u Beograd, ali je „rampu“ spustio Bodo Glimt, koji je tražio visoko obeštećenje. Bivši golman Vojvodine i Voždovca insistirao je kod poslodavca da prihvate uslove, pošto je u klub došao u januaru i ovo mu je poslednji „voz“ da dođe u veliki klub.

Vagali su na severu Evrope i odlučili da Popoviću izađu u susret, a naskednik Milana Borjana bi u narednih par dana trebalo da stavi potpis na trogodišnji ugovor. Pored njega, tu je i iskusni Nemanja Supić, koji je pre nekoliko dana produžio saradnju do juna naredne godine. Mladi Aleksandar Stanković će verovatno na novu pozajmicu u filijalu Grafičar.

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter