0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

LJUBIŠA RANKOVIĆ: Protiv Švajcarske nas čeka potpuno drugačija utakmica nego u prvom kolu…

Objavljeno: 19.06.18 u 16:32

Stručni štab reprezentacije Srbije čini sve da do tančina skautira igru selekcije Švajcarske, narednog rivala na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

Stoga je danas pred novinarima u Svetlogorsku bio pomoćnik Mladena Krstajića, Ljubiša Ranković, koji je otkrio deo njihovih saznanja o igri Švajcaraca.

– Čeka nas totalno drugačija utakmica od onog što smo videli u prvom kolu… Oni su igrali sasvim drugačije protiv Brazila. Igrali su protiv najkvalitetnije ekipe na prvenstvu. Možda su svesno išli da fauliraju Nejmara, jer to je igrač koji stalno traži dribling. Udvajali su ga i faulirali – raportirao je Ljubiša Ranković.

Pohvalio je njihove rane centaršuteve i saradnje na bočnim pozicijama između bekova i krila.

– Njihova saradnja na bokovima je odlična, imaju tandemsku igru Šaćirija i Lihštajnera, odnosno Rodrigeza i Cubera. Fokusiraju se rane centaršuteve. Moraćemo da budemo mobilni na boku. Međutim, mi moramo da se fokusiramo na nas. Pobedom imamo šansu da se izađemo iz grupe, što nam je bio cilj – istakao je Ranković.

Kada se radi o kadrovskoj situaciji, tu je stanje dobro, ali ima igrača koji imaju manjih problema.

– Svi su u stroju. Živković je i sa povređenom rukom bio u protokolu. Spajić ima lakšu distorziju zgloba, čuli ste da je Luka Milivojević rekao da njegov problem nije veliki i biće spreman. On je pokazao kakav je momak i odigrao je za deset – podvukao je Ranković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter