0
Fudbal

SVAKA SLIČNOST JE SLUČAJNA: Danas je za Panamu branio ’mlađi brat’ Đanluiđija Bufona? (FOTO)

Objavljeno: 18.06.18 u 23:15

Đanluiđi Bufon nije učesnik Svetskog prvenstva u Rusiji, ali su na Tviteru uspeli da mu pronađu ‘mlađeg brata’ koji je danas bio vrlo zapažen.

’Transfer bomba’ iz Italije u Panamu? Tako bar kruže šale tokom današnjeg dana kada se svet upoznao sa Haim Manuel Penedo Karom, golmanom fudbalske reprezentacije Paname.

Ova selekcija danas je odigrala prvu utakmicu na Svetskim prvenstvima u istoriji, a najveću pažnju privukao je čuvar mreže koji neodoljivo podseća na legendarnog kolegu iz Italije.

Penedo je čak u prvom poluvremenu susreta protiv Belgije imao nekoliko zapaženih odbrana, pa je i tako podsetio na Điđija Bufona, ali je do kraja meča ipak tri puta morao da vadi loptu iz mreže.


Nije samo Penedo podsetio na Bufona, već i Gabrijel Gomez na poznatog NBA košarkaša Kajri Irvinga.


A kada se već krenulo sa poređenjima, onda je šaljivu ’Tviter zajednicu’ i Roman Tores podsetio na popularnog pevača koji nastupa pod pseudonimom Vikend.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter