0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

SAVET STARIJEG: Evo šta je Patris Evra poručio ‘SMS’-u!

Objavljeno: 18.06.18 u 09:05

Sergej Milinković-Savić odigrao je juče sjajan meč protiv Kostarike, te ne čudi da je danas ponovo ‘glavna zvezda’ štampe u inostranstvu.

Ponovo se spekuliše o tome gde će ‘SMS’ nastaviti karijeru, da li je to Mančester junajted, Juventus ili Real Madrid. Savet Srbinu dao je Patris Evra, legendarni Francuz koji uvek uzburka javnost svojim izjavama.

– Šta bih mu poručio? Mora silno da želi da igra za neki klub da bi tu došao. Recimo, Junajted. To nije samo kvalitet, mali ga ima – rekao je Patris Evra.

Kako nekadašnji levi bek Mančester junajteda kaže, da bi Sergej Milinković-Savić zaigrao na ‘Old Trafordu’ potrebni su karakter i želja, da novac bude u drugom planu.

– Potreban je karakter, želja da se pogine za klub, tu je novac u drugom planu. On to mora da oseti u sebi, koji je klub u kome želi da igra, gde je to gde će moći da pokaže karakter, samo tako se uspeva u velikim klubovima – rekao je Francuz i dodao:

– Plašim se ogromnih očekivanja koja svi imaju od njega posle ovakvih partija, to zna da negativno utiče na mladog igrača. Ne kažem mu da ne razmišlja o novcu, ali ima bitnijih stvari. Recimo, da meni kažu, igraćeš za Junajted bez para, ja bih otišao.

Zanimljivo je to da je Patris Evra u karijeri igrao za dva od tri tima koja žele Sergeja Milinkovića-Savića u svojim redovima – Mančester junajted i Juventus.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter