0
Domaći fudbal

FOTO: YouTube

FLEŠ IZ SLOVENIJE: Italijani kradu pojačanje Partizanu?

Objavljeno: 18.06.18 u 13:00

Fudbalski klub Partizan želi da pojača desnu aut liniju dovođenjem reprezentativca Slovenije u svoje redove, ali…

Miroslav Vulićević je tu, ali ne i u godinama u kojim bi mogao da šparta uz desnu aut liniju na svaka tri dana. Zbog toga je Partizan krenuo u potragu za desnim bekom, a izbor je pao na Martina Mileca (26), člana Maribora. Slovenac je navodno sve dogovorio sa crno-belima, ali problem prave ‘ljubičasti’.

Naime, kako HotSport saznaje iz slovenačkih izvora, italijanski klubovi su zagrizli za Mileca. Jedan od njih je Breška koja je izašla sa konkretnom ponudom od milion evra. Sa druge strane Partizan nije u mogućnosti da da toliki novac, ali jeste da pored para Mariboru da procente od sledeće prodaje.

‘Parni valjak’ u petak ide put Slovenije na drugu fazu priprema i očekuje se da tada bude konačno poznato hoće li ili ne dobiti novog desnog beka. Za sada tu poziciju pokrivaju Miroslav Vulićević i mladi, ali tek oporavljeni Luka Cucin.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter