0
Fudbal

DEKIJU NIJE TEŠKO PALO SKIDANJE SA TRONA: Srbija dobila novog rekordera; Samo gazi Bane!

Objavljeno: 17.06.18 u 18:01

Nakon današnje utakmice Srbije na Mondijalu Dejan Stanković nije više igrač sa najviše nastupa u reprezentaciji.

Na njegovo mesto došao je dugogodišnji desni bek reprezentacije Branislav Ivanović.

Nekadašnji kapiten naše selekcije zadovoljan je bio viđenim na premijeri Orlova, a posebno je istakao da mu je drago zbog Baneta Ivanovića i njegovog jubileja u dresu sa državnim grbom.

– Želim da čestitam Fudbalskom savezu Srbije, selektoru Maldenu Krstajiću, momcima i posebno Banetu Ivanoviću na 104. utakmici u reprezentaciji. Samo gazi Bane, nema odustajanja, rekao je nekadašnji igrač Crvene zvezde.

Srećan je bio nakon meča legendarni vezista.

– Ovo je najbitnija utakmica. Ogromna tri boda za Srbiju.

Osvrnuo se Deki i na detalje meča.

– Čestitam Maldenu Krstajiću na hrabrosti. Izašao je sa formacijom 4-2-4 što se niko nije nadao. Pokazao je tim potezom koliko smo vere imali u svoje mogučnost. Svako je ispoštovao svoje obaveze, a najbitniji je pristup. Možeš da kreneš i sa šestoricom napadača, alu uzalud ako nema pravi pristup. Pustimo ih sada da se odmore. Neće biti lako protiv Švajcaraca koji šest-sedam godina igraju u istom sastavu. Imaju više iskustva, imaju dobrog trenera, ali ne bih rekao da imaju više talenta od nas, zaključio je Srbin.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter