0
Fudbal

NIKAKO MU NIJE ‘PRIJALO’: Luka Modrić pobesneo zbog pitanja o Zdravku Mamiću! (VIDEO)

Objavljeno: 16.06.18 u 12:47

Luka Modrić dobio je provokativno pitanje uoči prve utakmice Hrvatske na Mondijalu protiv Nigerije i baš se iznervirao zbog toga.

Na konferenciji za medije uoči večerašnjeg meča protiv Nigerije (21h), ispred hrvatske reprezentacije govorili su selektor Zlatko Dalić i Luka Modrić, koji ju je napustio vidno iznerviran.

On je najpre govorio o selekciji Nigerije.

– Radi se o jako nezgodnoj ekipi, Nigerija je možda i najbolja afrička ekipa. Igraju brzo, imaju mnogo brze i opasne igrače. Nema favorita u prvim utakmicama, biće izjednačena utakmica – rekao je Modrić.

Očekivanja od ove generacije ‘kockastih’ su velika i Modrić i saigrači su toga svesni.

– Imamo dobru generaciju, mnogi igrači igraju u velikim klubovima. Ne samo da igraju već su i nosioci igre. Imamo i mlade koji dolaze. Ova reprezentacija je spoj mladosti i iskustva. Sa pravom su velika očekivanja od nas. Mi sami nod sebe najviše očekujemo i to više nego što možete da se kladite – rekao je Modrić.

A onda je vezista Reala i hrvatske reprezentacije dobio pitanje od novinara ‘Gardijana’ da prokomentariše presudu Zdravku Mamiću na šest godina i šest meseci zatvora zbog utaje poreza u Hrvatskoj.

To je razbesnelo Modrića koji je ranije optužen da je dao lažan iskaz na suđenju Mamiću zbog malverzacija prilikom njegovog transfera 2008. godine iz zagrebačkog Dinama u Totenhem.

– Nemate ništa pametnije da pitate? Ovo je Svetsko prvenstvo. Koliku dugo ste se pripremali da me pitate ovo pitanje? – odgovorio je Modrić.

Taj momenat pogledajte od 14:00 minuta snimka:

(Izvor: youtube / FIFATV)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter