0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

UDARNE VESTI DANA: Povreda u taboru Srbije pred Kostariku, bivši Mesijev kapiten dolazi u Partizan

Objavljeno: 15.06.18 u 23:30

Mada je u centru pažnje Svetsko prvenstvo u Rusiji, još uvek su aktuelne i dogodovštine na transfser pijaci što se ‘večitih rivala’ tiče.

Ali ipak, počećemo od dogodovština sa Mondijala.

U meču Maroka i Irana desila se jedna jeziva situacija kada se vezista Leganesa i reprezentativac Maroka, Nordin Amrabat, nakon udarca glavom o zemlju onesvestio.

Povredu je doživeo i jedan član reprezentacije Srbije i to na poslednjem treningu Orlova u Svetlogorsku, pre polaska u Samaru gde će naš nacionalni tim u nedelju igrati utakmicu sa Kostarikom.

Sem Dejana Melega, još jedno pojačanje Crvene zvezde se danas priključilo ekipi na Zlatiboru gde su u toku pripreme, a reč je o jednom od onih pojačanja koje se dugo čekalo u Ljutice Bogdana.

Međutim, sem dolaska napadača, potvrđen je i jedan odlazak kada je reč o toj poziciji u taboru crveno-belih.

I u Humskoj je bilo veoma interesantno, crno-beli su u pregovorima sa iskusnim španskim defanzivcem sa kojim je Miroslav Đukić sarađivao tokom dana u Valjadolidu, a reč je bivšem omladincu Barselone i kapitenu generacije u kojoj je igrao čak i Lionel Mesi.

A ono što se tiče i Crvene zvezde i Partizana, a i ostalih superligaša, izašao je raspored mečeva za pomenuto takmičenje u sezoni 2018/19.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter