6
Fudbal

ŠTA VI MISLITE: Ronaldo opet podelio fudbalsku javnost, ‘istorijska foliraža’ ili penal kao suza? (VIDEO)

Objavljeno: 15.06.18 u 20:18

Portugalci su u ranoj fazi meča sa Španijom stigli do vođstva.

Strelac je bio Kristijano Ronaldo koji je neposredno pre toga iznudio jedanaesterac.

Sve se to odigralo u 3. minutu utakmice kada se Ronaldo sjurio ka golu Španije, ali ga je na ćošku kaznenog prostora oborio Naćo. Portugalac se odmah našao na travi, da bi Đanluka Roki pokazao na kreč.

Mogao je italijanski arbitar da konsultuje VAR tehnologiju, ali ipak je doneo odluku da nema potrebe. Mišljenja na društvenim mrežama su itekako podeljena, a više je onih koji kritikuju Kristijana Ronalda zbog simuliranja.

Šta vi mislite:

Da li je penal opravdano dosuđen?
Loading ... Loading ...

(Izvor: YouTube/FootballHDse)

0
0

6 Komentara

  1. Veroatno su pravi uzor za mlade Ramos,Dijego Kosta,Pike sve igračo od velikog moralnog integriteta,Zašto niko ne pomene prvi gol Koste koji se takvih prljavih golova nadavao u karijeri,a juče sudija nije bar 50 % faulova dosudio za Ronalda upravo zbog tog tzv.renomea- hateri koji mrze sve uspešne

    0
    0
    Odgovori
  2. Čast se teško stiče a lako gubi. Ronaldo je svoj obraz odavno izgubio, stručnjaci će reći da je to profesionalizam, možda nije sada simulirao ali već odavno ima lošu reputaciju…takav obrazac ponašanja se prenosi na decu koja se uče da simuliraju i budu nepošteni i kroz život.

    0
    0
    Odgovori
  3. Zato je Ronaldo najbolji igrac na svetu igra sam protiv svih.Iznudi penal iznudi slobodnjak i svaki sut pretvori u gol.Mozemo da ga mrzimo ili volimo ali je majstor.Ako je Dejo Savicevic bio genije,Ronaldo je vanzemaljac.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter