2
Domaći fudbal

PARTIZANOVA REKONSTRUKCIJA PO NOTAMA ‘LA MASIJE’: Nekadašnja nada i kapiten Barselone stiže u Humsku!

Objavljeno: 15.06.18 u 11:30

Fudbalski klub Partizan bi trebalo da u narednu sezonu uđe jači za bivšeg omladinca jednog od najvećih klubova Evrope.

Nekadašnji omladinac Barselone Mark Valijente trebalo bi da pojača zadnju liniju Partizana, potvrđeno je HotSportu.

Kako smo pre desetak dana i najavili, crno-beli su pregovarali sa internacionalcem iz Španije, a prema poslednjim informacijama trener Miroslav Đukić, koji Valijentea zna iz perioda kada je sedeo na klupi Valjadolida, bi voleo da ga vidi u crno-belom dresu, pa je sa 31-godišnjim fudbalerom obavio razgovor, i u narednih par dana bi trebalo da bude poznato da li će doći do dogovora.

Valijente je karijeru počeo u Barseloni, ali nije uspeo da se izbori za ozbiljniju šansu, pa je iz Katalonije otišao u Andaluziju i Sevilju. No, i tamo je više vremena proveo u B timu, mada je zabeležio tri nastupa za najboljih 11, a 2010. se preselio u Valjadolid, za koji je odigrao više od 150 utakmica za šest sezona.

Po odlasku sa stadiona „Hose Zorilja“ zadužio je opremu Makabija iz Haife, za koji je nastupao dve sezone, da bi 2017. prešao u belgijski Eupen.

Za njih je odigrao ukupno 33 utakmice prošle sezone, dao je jedan gol, a njegova ekipa je zauzela 15. mesto na tabeli.

(Youtube/ Radio Televisión de Castilla y León)

Na tragu informacije, Mirko Marković

0
0

2 Komentara

  1. La Masija nije smetlište Evrope nego izvor najboljih fudbalera sveta a Valijente je Mesi za naše klubove. Naša deca dok ojačaju ode Evropa na par godina, samo nek idu u Belgiju nek se tamo uče u stasavaju po pozajmicama.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter