3
Domaći fudbal

FOTO: FK CRVENA ZVEZDA

NIKOLA STOJILJKOVIĆ: Srećan sam što sam baš danas došao u Crvenu zvezdu

Objavljeno: 15.06.18 u 19:15

Poslednje pojačanje Zvezde za sada, u ovom prelaznom roku, jeste Nikola Stojiljković.

Srpski napadač se danas pridružio novim saigračima na Zlatiboru gde se odrađuje početni deo priprema.

Stojiljković je za zvanični sajt Crvene zvezde otkrio da je srećan što je prešao u Zvezdu, kao i da je tajming za to bio odličan.

– Odradio sam prvi trening, i srećan sam što sam došao u Crvenu zvezdu i želim da se što pre uigram sa ekipom pošto imamo jako teške izazove u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Srećan sam što sam došao danas, što se nisu odužili pregovori. Skoncentrisan sam na rad, na treninge, želim da se što bolje uklopim u ekipu, poručio je napadač.

Novo pojačanje crveno-belih je otkrilo i da problema sa uklapanjem neće biti pošto poznaje dosta sadašnjih prvotimaca šampiona države.

– Sa Slavoljubom i Žuletom sam igrao u Čukaričkom, poznajemo se i družimo se. Šilja je moja generacija, ceo život se znamo. Poznajem i Vujadina, sa Melegom sam bio u Kajzeriju… Poznajem još mnogo igrača tako da ne verujem da ću imati problema da se uklopim, nastavio je Stojiljković, a potom se osvrnuo na očekivanja u Ljutice Bogdana:

– Pratio sam Zvezdu prošle godine, imala je odlične rezultate, ekipa je veoma lepo igrala. Čeka nas jako teška sezona zato što navijači očekuju da se u najgorem slučaju ponovi prethodna, a svi očekuju i da ekipa igra još bolje. Nadam se da ćemo to ostvariti.

0
0

3 Komentara

    • Gde su pare zaTop pojacanja decace Zvezda vraca Top dug nasledzeni a i ovaj tim bez pojacabja moze da zadovolji zahteve.Napred Zvezdo, gazi ih sve partizana posebno.Zvezda je vec Top ocekuje se Mesi, Ronaldo i Ibro….realno.

      0
      0
      Odgovori
      • Nisu ni ovi došli za kikiriki majstore! Tako da ti komentar u pokušaju da budeš duhovit, ne pije vodu!

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter