0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

STOLICIN PRVI VELIKI TRANSFER: Vratio bivšeg reprezentativca Srbije u Evropu! (FOTO)

Objavljeno: 15.06.18 u 16:13

Novi šef stručnog štaba Olimpije iz Ljubljane Ilija Stolica završio je prvi veliki transfer u redove slovenačnog kluba, a radi se o srpskom napadaču.

Olimpija iz Ljubljane se u prethodnih nekoliko godina pokazala kao prava sredina za fudbalere iz Srbije, ali i trenere. Zato glavni finansijer Milan Mandarić nastavlja tim putem i u pripremama za narednu sezonu.

Stigao je Ilija Stolica, koji je bio u pregovorima sa Partizanom, a onda je novi trener napravio prvi korak i vratio u Evropu bivšeg reprezentativca Srbije i napadača Crvene zvezde Andrije Kaluđerovića.

Dosadašnji napadač Velington Feniksa u australijskoj A-ligi tako se posle 2016. godine i igara u dresu Rada i Žalgirisa vratio na ‘stari kontinent’ i obukao dres ljubljanskih ‘zmajeva’.

Kaluđerović će 5. jula napuniti 31. godinu, a među brojnim klubovima u svojoj karijeri ističu se Crvena zvezda, OFK Beograd i Rad u Srbiji, a u inostranstvu kineski Peking Žuan, odakle je išao na pozajmice u Rasing Santander i AEL iz Limasola.

U ‘A’ reprezentaciji Srbije upisao je tri nastupa, a u mlađim kategorijama ukupno šest utakmica.

 

A post shared by Andrija (@andrija.kaludjerovic) on

 

A post shared by Andrija (@andrija.kaludjerovic) on

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter