0
Evropske lige

FOTO: YouTube/Printscreen

HULEN LOPETEGI NA PREDSTAVLJANJU U REALU: Juče sam bio tužan kao kada mi je majka umrla!

Objavljeno: 14.06.18 u 21:35

Real Madrid predstavio je danas novog trenera tima Hulena Lopetegija, čoveka čudne sudbine, selektora smenjenog samo dan pred start Mondijala.

‘Kraljevski klub’ predstavio je novog trenera Hulena Lopetegija. Bila je to najemotivnija konfernecija za novinare ove godine. U dva dana iskusni stručnjak je bio najtužniji i najsrećniji čovek na svetu.

– Ovo je dan uzbuđenja, hvala predsedniku, hvala Real Madridu zbog poverenja i odgovornosti. Borićemo se da održimo klub gde jeste i da ga možda i popravimo. Želimo da osvojimo sve i inspirisani smo da to i uradimo – rekao je Lopetegi i onda skoro rasplakao salu:

– Juče mi je bio najtužniji dan u životu, a najtužniji je bio smrt majke. Ipak, danas mi je najsrećniji dan u životu.

Lopetegi je dodao da će kao i svaki Španac sutra biti uz ‘crvenu furiju’.

– Navijaću sutra kao Španac. Reprezentacija će imati sjajno Svetsko prvenstvo i osećam da sam deo tima – rekao je Lopetegi, a onda se osvrnuo na dešavanja u poslednjih 48 sati:

– Ugovor je bio dogovoren pre Svetskog prvenstva, a ne tokom. Bio sam iskren prema igračima i perfektno su razumeli sve.

Florentino Perez je rekao da su okolnosti bile takve da je informacija morala da ‘procuri’ pre starta Mondijala.

– Želeli smo da ovo uradimo posle Svetskog prvenstva, ali mnoge okolnosti su nas naterale da budemo sada ovde sa slikom nove etape. Veliko mi je zadovoljstvo da vam predstavim nekoga ko poznaje ovo mesto savršeno.

Prvi čovek ‘kraljvskog kluba’ je dodao da ovo nije izdaja FS Španije.

– Nema razloga da se ovaj potez posmatra kao nelojalnost. Dostigli smo dogovor za nekoliko sati i želeli smo da ga objavimo pre početka Svetskog prvenstva da bismo izbegli curenje informacija koje bi moglo da utiče na našu reprezentaciju na Mundijalu. Moramo da radimo na tome da branimo one koji žele da ukaljaju naš imidž – zaključio je Perez.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter