0
Fudbal

OVO SU PRAVE ZVEZDE: Piksi rame uz rame sa legendama svetskog fudbala (FOTO)

Objavljeno: 13.06.18 u 16:43

Jedan od najvećih igrača koje je naša zemlja imala poštovan je svuda u svetu.

Dragan Stojković bio je deo utakmice koja je poslužila kao uvertira za Mondijal,

Mnoge legende svetskog fudbala uveličale su Mondijal koji počinje za par dana u Moskvi, utakmicom tima FIFA protiva tima francuske reprezentacije iz 1998. godine, a sve u znak obeležavanja dana kada je Francuska pre 20 godina osvojila zlato na Mondijalu.

U lepezi velikih igrača našao se i jedan naš čovek. Dragan Stojković Piksi bio je kapiten selekcije Zvezda, koja je izgubla od 3-2, ali rezultat na ovom meču nije bio u prvom planu. Da nekadašnja ‘desetka’ neše reprezentacije nije izgublia magiju u nogama daokazuje i asistencija za Fernanda Morijentesa pri prvom golu. Sa Piksijem u timu našli su se legendarni špic Stoičkov, golman Edvin Vander Sar, Slaven Bilić, Roberto Karlos, Edgar Davids, Samjuel Eto, Patrik Klajvert a na drugoj strani bili su  Zinedin Zidan, Tijeri  Anri, Fabian Bartez, Loran Blan, Lilijan Tiram, David Trezege i još mnoge druge legende.

Ekipu Zvezda je sa klupe  predvodio slavni trener Arsen Venger, a na drugoj strani našao se Emel Žake, a nakon meča zabava se nastavila u jednom luksuznom restoranu u ‘gradu svetlosti’. 

 

Na tragu informacije: Mirko Marković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter