0
Fudbal

‘MITRO’S ON FIRE’? POKAZAĆEMO TI: Odgovor Nejmara o Mitroviću izazvao čuđenje u studiju, nikako het-trik Orlovima (VIDEO)

Objavljeno: 13.06.18 u 23:54

U jednom od poslednjih intervjua pred dolazak u Rusiju, zvezda reprezentacije Brazila je govorila i o srpskom nacionalnom timu.

Dvojac jutjubera Poet i Vuj se već duže vreme bavi poslom preko socijalnih mreža.

Kako je Jutjub platforma sve popularnija u svetu, zahvaljujući zajedničkim sponzorima je ovaj dvojac stigao do intervjua sa Nejmarom, što je posebno zanimljivo jer je ‘Vuj’ zapravo David Vujanić, momak rođen u Kninu koji danas živi i radi u Londonu.

Sve je počelo od dela razgovora gde je kolega Vujanića pomenuo Mondijal u Rusiji, te odmah potegao priču o meču sa Srbijom. Došlo je do smeha, a kada je sprski voditelj zamolio Nejmara da bude ‘miran’ protiv naše selekcije, poručio mu je još i da će ‘nazvati Matića‘.

Potom je usledilo i direktno pitanje o tome šta Nejmar misli o reprezentaciji Srbije:

– Mislim da imaju dosta kvaliteta i da mogu da nas iznenade na Svetskom prvenstvu.

David Vujanić je Nejmara potom upitao da li zna za Mitrovića iz Fulama, na šta je Brazilac posle kratkog razmišljanja poručio da ne zna, što je u velikoj meri začudilo obojicu voditelja ovog intervjua. Srbin mu je potom poručio da ‘ga se čuva’, kao i da će mu pokazati da je ‘Mitro’s on fire’.

Na 3:10 snimka počinje priča o Srbiji i Mondijalu:

(Izvor: YouTube/COPA90)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter