3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KOMPLETIRAN TIM: Najskuplji igrač u istoriji Partizana stigao

Objavljeno: 13.06.18 u 10:42

U narednim danima trebalo bi da bude rešen status veziste kog klub pokušava da proda ili bar pozajmi zbog visoke plate i slabog učinka prošle sezone.

Nema dileme da je Sejduba Suma igrač od koga se mnogo više očekivalo u Partizanu, a momak iz Gvineje se tek danas pojavio u Zemunelu sa dva dana zakašnjenja, što je pravdao avionskim vezama. Počelo je kompletiranje pogona, a produženi odmor do ponedeljka imaju Marko Janković i Rikardo Gomeš, a kako saznaje HotSport konačan status najskupljeg igrača crno-belih trebalo bi da bude rešen do 22. juna i odlaska ekipe na pripreme u Sloveniju.

U Partizanu su odlučili još pre dva meseca da pokušaju da prodaju vezistu i postoji ponuda iz Saudijske Arabije koja je mnogo manja od plaćene cene prošlog leta Slovanu iz Bratislave. Ipak, izvlačenje dela novca je dobar posao, ali se razmišlja i o opciji da igrač bude poslat na pozajmicu, kako bi se rasteretio budžet zbog velike plate. Prelazni rok se polako zahuktava, pa slede koraci za rešenje statusa Sejdube Sume koji je kao i jos nekoliko igrača ima dozvolu da napusti Humsku.

FOTO: STARSPORT
0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter