2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

KAKO JE HOTSPORT NAJAVIO: Zvezda prodala štopera u Mađarsku, ovo je cena…

Objavljeno: 13.06.18 u 09:15

Crvena zvezda je posle Uroša Račića i Luke Adžića uspela da proda još jednog fudbalera, štoper manje na stadionu ‘Rajko Mitić’.

Kako je to HotSport i najavio pre 20-tak dana Abraham Frimpong napušta Crvenu zvezdu. Štoper iz Gane posle godinu i po dana u ‘Ljutice Bogdana’ seli se u Mađarsku. Novi klub je vicešampion te zemlje Ferencvaroš.

Crvena zvezda će od transfera inkasirati 300 hiljada evra, što sigurno nije loše ako se zna da je štopera iz Gane dovela za tri puta manju cenu iz Napretka. Abraham Frimpong je imao dobru minutažu kod Miodraga Grofa Božovića, dok je kod Vladana Milojevića više sedeo na klupi. Ipak, Delije pamte partiju Frimponga proitv Krasnodara u Beogradu kada je bio jedan od najboljih na terenu na putu ka evropskoj jeseni.

Crvena zvezda uveliko traži novog štopera, a sve glasnije su spekulacije o dolasku Dušana Cvetinovića iz Lensa.

0
0

2 Komentara

  1. Njegova mala minutaza mi je jedino ne poverenje ali kako su Savic i Le Ta Lek igrali odlicno onda se ne moze prigovoriti nista ali mislim da je Fripong neko ko je dobar stoper !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter