1
Fudbal

FOTO: YouTube

GORAN VESIĆ: Gledajte ‘orlove’ na Trgu ‘Nikole Pašića’!

Objavljeno: 13.06.18 u 10:32

Svi Beograđani mogu na jednom mestu zajedno posmatrati mečeve naše reprezentacije na Mondijalu u Rusiji.

Grad Beograd organizuje zajedničko bodrenje reprezentacije Srbije na Svetskom prvenstvu u Rusiji. To je za RTS potvrdio zamenik gradonačelnika Goran Vesić. Veliki video-bim biće postavljen na Trgu ‘Nikole Pašića’.

– Završavamo montiranje video zida. Trg Nikole Pašića će se narednih mesec dana zvati Mundijalski trg i biće mesto odakle će građani moći da gledaju sve utakmice Svetskog prvenstva. Nas najviše interesuju naše utakmice, prva je već u nedelju, ali i sve druge utakmice. To je najveća sporatska manifestacija posle Olimpijade. Sasvim sigurno će biti veliki broj građana koji će gledati – rekao je Goran Vesić za RTS.

Zamenik gradonačelnika je dodao da će svi građani uživati do 15. jula na jednom od najlepših trgova u Beogradu.

– Mi ćemo sve utakmice ovde organizovati. Ljudi će ovde moći da se okrepe. Uzeli smo jedan od lepših gradskih trgova i odavde ćemo podržavati našu reprezentaciju jer neće svi navijači biti u Rusiji. Cela zemlja će navijati za reprezentaciju. Sutra počinje Mundijal, vreme je da stanemo iza njih – zaključio je Vesić.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter