0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

ILIJA STOLICA: Malo je vremena da se upoznamo pre Lige šampiona! (VIDEO)

Objavljeno: 12.06.18 u 21:44

Srpski trener Ilija Stolica juče je imenovan za novog trenera Olimpije, a danas je dao svoj prvi intervju po dolasku u Ljubljanu.

Ilija Stolica je istakao da zna gde je došao i da su ambicije kluba velike. Zahvalan je Milanu Mandariću na poverenju.

– U potpunosti mi je jasno da dolazim u klub sa velikim ambicijama, sa velikim očekivanjima i to je bilo presudno u odluci da zajedno krenemo u novu avanturu i u nove pobede, koje svi priželjkujemo i kojima težimo – izjavio je Ilija Stolica.

Srpski stručnjak je zimus kao kormilar Vojvodine vodio svoj tim protiv Olimpije.

– To je bio susret u pripremnom periodu i tu je uvek drugačiji utisak od takmičarskih utakmica. Mogao sam da vidim dva kvalitetna tima i bila je to utakmica koja nije ličila na pripremnu, već je imala dosta takmičarskog naboja. Znam šta me očekuje kad budem izašao pred igrače Olimpije.

‘Zmajčeke’ 19. juna čeka žreb za prvo i drugo kolo kvalfikacija za Ligu šampiona, a Ilija Stolica je bio iskren.

– Vreme za upoznavanje do utakmice Lige šampiona je kratko. Imamo četiri nedelje, a daćemo sve od sebe da se pripremimo najbolje moguće. Što pre imaćemo definisan kostur tima ko sa nama ostaje, a ko odlazi, da bismo mogli da se pripremimo što kvalitetnije za najbolje takmičenje u Evropi. Sa nestrpljenjem očekujem i sutrašnji početak i prvu utakmicu u Ligi šampiona – rekao je Ilija Stolica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter