0
Evropske lige

FOTO: FK Crvena zvezda

UGO VIJEIRA SE VRAĆA U EVROPU: Put bi mogao da ga dovede i do ‘Marakane’…

Objavljeno: 11.06.18 u 17:36

Bivši golgeter Crvene zvezde Ugo Vijeira dobio je ponudu da se vrati na ‘stari kontinent’ i to bi mogao da učini na velika vrata.

Možda bi neki navijači Zvezde želeli da njegov povratak bude u crveno-belom dresu, ali će se Portugalac pre odlučiti za kiparski APOEL, koji mu je prema pisanjima kiparskih medija već poslao ponudu.

I to ne bilo kakvu. APOEL pravi tim koji bi napao mesto u Ligi šampiona, pa čak i koji bi se borio za opstanak u Evropi kroz grupnu fazu elitnog takmičenja.

Ako je verovati Kipranima, ponuda je prilično izdašna i teško bi je odbio, a još jedan razlog zbog kog bi mogao da je prihvati je to što bi bio na oku selektora svog nacionalnog tima.

Međutim, pita se i Jokohama, koja bi želela da zaradi, ali je pitanje koliko će u tome uspeti budući da Vijeiri ugovor ističe za šest meseci i posle toga bi bio slobodan u izboru nove sredine. Zato je ovaj transfer vrlo izvestan.

Ako bi se on ostvario, put bi ipak mogao Portugalca da dovede do Beograda i Zvezdinog stadiona, budući da je APOEL jedan od potencijalnih rivala srpskog šampiona u kasnijim rundama kvalifikacija za Ligu šampiona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter