1
Domaći fudbal

FUDBAL, NOVI SAD, 27. Mar. 2015. - Selektor Mladen Dodic. Prijateljska utakmica izmedju mladih selekcija Srbije i Svedske odigrane na stadionu Karadjordje u Novom Sadu. Serbia vs Sweden U21 friendly match. Foto: Nenad Negovanovic

STANISLAV TONČEV ZA HOTSPORT: Dodić novi trener, cilj sredina tabele

Objavljeno: 11.06.18 u 13:21

Fudbalski klub Radnik iz Surdulice u narednoj sezoni sa klupe će predvoditi Mladen Dodić, trener sa višegodišnjim iskustvom, potvrdio je za HotSport Stanislav Tončev, prvi čovek kluba iz Surdulice.

– Ambicije kluba su da nastavimo sprovođenje strategije koju smo počeli prvog dana ulaska u Superligu. Kontinuitet igranja u Superligi je na prvom mestu i pozicija od 7. do 10. mesta u sledećoj sezoni se smatra ostvarenim ciljem. Promocija mladih igrača je deo strategije i za novu sezonu tako da očekujemo da ćemo i u sezoni 2018/19 promovisati nove mlade talente koja fudbalska javnost još ne poznaje, rekao je Tončev za naš portal, nakon čega je otkrio zašto je poverenje ukazano iskusnom strategu:

– Iz tog razloga je doveden Mladen Dodić, trener koji je vodio Jagodinu, Javor, Novi Pazar i mladu reprezentaciju Srbije i koji ima iskustva na takmičarskom i stvaralačkom polju. Drago nam je što prepoznaje vrednost kluba i što je motivisan za rad i sprovođenje klupske strategije.

To nije jedina novina u timu iz Surdulice:

– Takođe, ove sezone nastavljamo sa ulaganjem u infrastrukturu kluba. Teretana koju će moći da koriste svi prvotimci kluba je u završnoj fazi a pomoćni teren za trening sa prirodnom travom očekujemo da bude gotov za 45 dana, zaključio je Tončev.

Dodić je protekle sezone sedeo na klupi Lokomotive iz Sofije.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter