3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MISTERIJA ‘SEJDUBA SUMA’: Pre godinu dana stigao kao ‘bomba’, danas u Partizanu ne znaju gde se nalazi?

Objavljeno: 11.06.18 u 14:49

Sejduba Suma je prošle godine iz bratislavskog Slovana stigao za 1,65 miliona evra i trebalo je da, kao najskuplje pojačanje u istoriji kluba, bude jedan od lidera ne samo u borbi za šampionsku titulu, već i u pohodu na grupnu fazu Lige šampiona.

Od toga nije bilo ništa, omaleni vezista je na ukupno 31 utakmici u dresu Partizana samo pet puta tresao mrežu i tek dva puta asistirao. Više je bio povređen, a i kad je bio na terenu, skupoceni fudbaler iz Gvineje je pružao partije daleko ispod očekivanja.

A da ni okupljanje pred početak nove sezone ne donosi neke bitnije promene pokazuje i izjava Miroslava Đukića, koji je na pitanje novinara tokom prozivke pred početak nove sezone o tome gde se nalazi Suma, kratko rekao da ne zna:

Zaista ne znam. Partizan ne može da ga se tako lako odrekne zbog sredstava koja su uložena u njega, traži se najbolje rešenje. Ali, Suma nije iznad Partizana! Moraće da se dokaže. Ni on, niti bilo ko drugi nije iznad ekipe i mora da pokaže da želi da radi za ekipu – rekao je trener crno-belih.

Da li će doći do nekih promena pa će se Suma pridružiti saigračima u narednim danima, pred put u Sloveniju, videćemo. Ali, sudeći prema izjavi šefa stručnog štaba crno-belih, čini se da je rastanak kluba iz Humske i najskupljeg razočaranja u istoriji crno-belih sve bliži.

0
0

3 Komentara

  1. Дилетанти. Ако се не зна гдје је, онда лијепо да га сачека писамце како је прекршио уговорне обавезе, па фино да сам исплати обештећење Партизану… овако смо неозбиљни. И Ђукић који опет каже ино чувено ,,заиста”: ,,Заиста не знам где је Сума.”

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter