4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ČUDNA SITUACIJA: Partizanu se iskomplikovao jedan od najbitnijih poslova ovog leta

Objavljeno: 11.06.18 u 20:23

Danas je u SC Partizan Teleoptik održana prozivka igrača crno-belih, ali bez jednog očekivanog fudbalera.

Pred osvajačem Kupa Srbije su veoma bitne pripreme za napornu sezonu koja sledi.

One će početi u Beogradu, ali bez Danila Pantića koji danas nije bio deo prozivke. Mladi vezista je zvanično još uvek fudbaler Čelsija odakle je bio na pozajmici u Humskoj. Plavci su od Partizana tražili milion evra za otkup ugovora na šta crno-beli očigledno nisu spremni, te će jedan od najboljih u protekloj sezoni karijeru nastaviti verovatno na nekom drugom kraju Evrope.

U trku za Pantića se pored Fejnorda uključio i Fenerbahče koji je takođe zainteresovan za igrača sredine terena. Naravno, pomenute ekipe će morati da izdvoje više od cene koju je trebalo da plati Partizan, a tim Miroslava Đukića bi tako ostao bez čoveka na kojeg se ‘računalo’ za iduću sezonu.

0
0

4 Komentara

  1. Kupiti Pantu, on ce biti za 30 posto bolji nego u zavrsenom sampionatu. Kasnije cemo ga lako prodati, najmanje za tricu! Ludost je ispustiti decka koji je dokazao da je igracina! I Dacca treba da gospodi iz Celzija kaze da zeli samo u Partizan! Ili da ostane u Celziju. Onda ce biti pritisnuti da ga puste!

    0
    0
    Odgovori
  2. Da smo mi ozbiljan klub, kao sto nismo, lepo bi smo Pantica kupili za taj milion, prodali ga jednom od zainteresovanih klubova i za razliku doveli igraca koji je bolji od njega.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter