2
Evropske lige

PA OVO NEMA NIGDE: Novi lud potez Murinja, zvezdu Mančestera šalje na pozajmicu – navijači besni!

Objavljeno: 10.06.18 u 14:57

Možda je baš Gospodin posebni dokaz za onu tvrdnju da je od gluposti do genijalnosti kratak put.

Kako engleski mediji bruje, Žoze Murinjo se sprema na jedan krajnje neverovatan pote.

‘Dejli mejl’ je uneo nemir i u Mančester, a i reprezentaciju Engleske pred Mondijal vešću da Murinjo planira da Markusa Rašforda pošalje na pozajmicu! Ne preterano sjajni odnosi izmleđu mladog fudbalera i Portugalca datiraju još od protekle sezone kada Rašford uprkos insistiranju, nije dobijao šansu da igra na najisturenijim pozicijama.

Murinjo je rešio da mladom fudbaleru to obezbedi, ali ne u svom timu već nekom drugom premijerligašu. Kako se dalje navodi, jedan od najspremnijih da ‘prihvati’ Markusa Rašforda jeste Njukasl.

Rašford je dete Junajteda, u klub je stigao davne 2005. sa samo osam godina. Deset sezona proveo je u školi Đavola, da bi pre tri godine debitovao za seniorski tim za koji je do sada upisao 78 nastupa. Godinu dana kasnije dobio je poziv i A selekcije Engleske za koju je nastupio 19 puta, a putovaće i u Rusiju.

0
0

2 Komentara

  1. DOLAZI CR7,GERET BEJL ILI MBAPE,SANCEZ MORA IGRATI SREDNJEG……BICE JAKA KONKURENCIJA…..RASFORD MORA NA POZAJMICU.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter