3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OVO ĆE OBRADOVATI DELIJE: Dugo čekano pojačanje stiže na Marakanu

Objavljeno: 10.06.18 u 10:36

Momak oko čijeg transfera se dosta pisalo ovih dana trebalo bi da potpiše ugovor sa šampionom.

Nekadašnji igrač Vojvodine Dejan Meleg sutra treba da ozvaniči saradnju sa Crvenom zvezdom i priključi se ekipi kao i Nikola Stoiljković.

Odmor se završava i igračima Crvene zvezde koji se sutra okupljaju na svom stadionu počinju pripreme za novu sezonu. Prvi radni dan proći će bez reprezentativaca Nemanje Radonjića i Milana Rodića, a duži odmor od par dana dobio je aktuelni kapiten Nenad Milijaš, kojem posle povratka iz Grčke slede razgovori oko ostanka još godinu dana. Trener Vladan Milojević će imati izmenjenu ekipu pošto su klub nasustili: Donald, Le Talek, Kahriman, Adžić i Anđelković.

Mladi vezista Uros Račić treba da ide na preglede i potpis ugovora sa Valensijom. Ipak, kako saznaje naš portal što smo eskluzivno najavili još mesec dana pre prozivke ugovor sa šampionom Srbije potpisaće Dejan Meleg na dve godine. Pošto su se klubovi dogovorili i Nikola Stoiljković treba da potpiše jednogodišnju pozajmicu od Brage i da novajlije pored Dusana Jovančića obuku crveno-belu opremu.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter