1
Domaći fudbal

Fudba Super Liga Season 2017-2018 Javor v Partizan Marko Jankovic (C) celebrate scoring a goal with the Zoran Tosic Danilo Pantic Milan Mitrovic Nemanja Miletic (R) Ivanjica, 19.11.2017. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

HOTSPORT SAZNAJE: Standardni defanzivac na korak od odlaska iz Partizana

Objavljeno: 10.06.18 u 09:46

Njegov dolazak u Humsku nije praćen pompon, po svemu sudeći i rastanak će biti sličan.

Procenjeno je da posle samo godinu dana najbolje da dođe do rastanka, a iskusni štoper posle Turske ponovo odlazi u inostranstvo.

Na listi igrača koji uz dogovor sa klubom mogu da napuste Partizan je i Milan Mitrović, koji se kako saznaje naš portal se nalazi na korak od novog angazmana u inostranstvu. Defanzivac je upisao prošle sezone 17 mečeva za crno-bele i postigao dva pogotka. Bivši igrač Zemuna i Rada proveo je četiri godine u Mersinu i ima novih poziva da se vrati druge ekipe iz Turske. Interesovanje su pokazale još ekipe iz Rusije i Belgije tako da se čeka konačan rasplet.

Mitrović je pokazao da svojim iskustvom dosta znači ekipi trenera Miroslava Đukića, ali je načelan dogovor da mu se neće spustiti rampa da ponovo ode u Evropu. Igrači su juče i danas imali testove pred početak priprema, a za sutra je zakazana prozivka u sportskom centru u Zemunelu. Posle uvodnog dela rada za 20. jun zakazana je selidba u Sloveniju i baza ekipe je ovog puta Ptuj.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter