2
Domaći fudbal

NOVE MERE FSS: Legenda Crvene zvezde kažnjena zbog Partizana uz poruku ‘nije škola magare’

Objavljeno: 08.06.18 u 11:05

Član zlatne generacije crveno-belih kažnjen je odlukom Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije.

Osvajač trofeja iz Barija moraće da plati novčanu kaznu.

Disciplinska komisija Fudblaskog saveza Srbije izrekla je kaznu Dragiši Biniću, koja je doneta po prijavi potpredsednika Partizana Vladimira Vuletića. Vuletić je 15. marta podneo prijavu protiv legende crveno-belih zbog, kako se navodi u odluci vređanja, klevete i širenja neistina u medijima o predsedniku Partizana Miloradu Vučeliću.

– Sila prava nadjačala je pravo sile pa je tako ovo prva osuda jednog funkcionera FSS od strane Disciplinske komisije kojom se postavlja pitanje da li isti čovek, sada prvostepeno osuđen, može da obavlja istu funkciju – člana Izvršnog odbora FSS zaduženog za regularnost takmičenja? Ovo je, ujedno, i dobronamerni apel čelnicima FSS da se na odgovorna, a posebno pravnička mesta u našoj krovnoj kući fudbala postavljaju ljudi od struke, skrupula i digniteta, jer se na taj način najbolje štite i čuvaju institucije. Nije uzalud naš narod odavno rekao: „Nije škola magare“, prokomentarisao je u pisanoj poruci Vuletić.

Član izvršnog odbora FSS Dragiša Binić ima rok od 15 dana da plati kaznu koja iznosi 150 hiljad dinara, s obzirom da mu je ovo prvi prekršaj takve vrste, kazna je samo novčana, iako je zaprećena i kazna zabrane vršenja funkicje u trajanju od šest meseci, pa sve do godinu dana.

0
0

2 Komentara

  1. Trebalo bi da se zali na presudu ida pritom trazi izuzece tog grobarskog sudije jer covek nije nista pogresio.e ali ako grobarima ne sme nista da se kaze onda je to druga stvar. Istina boli mnogo ali to nije razlog da tuzi coveka sto mu je rekao sta misli.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter