Rampu je podigla cena od dva miliona evra, a traži se treće rešenje na poziciji ‘plejmejkera’ koje je upražnjeno od zimus odlaskom Kange.

Vagali su i na kraju, kako saznaje HotSport, Crvena zvezda je odustala od misije dovođenja Marka Marina. Želja dve strane, kluba i Srbina koji je nosio dres Nemačke nije bila sporna nedeljama unazad i razgovori su obavljeni sa vezistom.


Igrač Olimpijakosa je pristao na manju platu i da narednih godinu dana bude stanovnik Beograda, gde se nalazi od nedelje u poseti prijateljima i trenira individualno sa Aleksandrom Stajkovcem.

Razgovori sa čelnicima šampiona Srbije bili su otvoreni, a zatim se oglasio Olimpijakos. Za obeštećenje su tražili minimalno dva miliona evra, koliko su uložili dovođenjem Marina u Atinu, koji je plus za dve sezone zaradio 2,4 miliona evra u Pireju.

FOTO: STARSPORT

Dalje ne vredi da se gubi vreme i Zvezda je bila na korak da ulogu nameni Brazilcu Samiru, ali su navijači zbog nastupa veziste za Hrvatsku tražili da se posao stopira.

Tako uloga plemejkera ostaje upražnjena od zimus prodajom Gelora Kange u Spartu. Sada se traži nova opcija u inostranstvu sa realnim finansijskim ulaganjima.