5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Još jedna ‘bomba’, dok se čeka Marin – Zvezda pregovara sa igračem kalibra Premijer lige i Serije A!

Objavljeno: 06.06.18 u 10:22

Postoji zajednički interes da se postigne dogovor, a ako uspeju crveno-beli će imati velikog aduta u pokušaju plasmana u Ligu šampiona.

Crveno-beli uveliko kroje planove za pojačanja ovog leta, a na spisku želja nalaze se i neki bivši igrači.

Nema odustajanja, a treci put za godinu dana Crvena zvezda pokušava da dovede Filipa Đuričića (26) koji je završio saradnju sa Sampdorijom i slobodan je u izboru kluba. Kako saznaje HotSport vezista je razgovarao sa ljudima iz redova šampiona Srbije i uskoro treba da usledi njegov konačan odgovor na ponudu da se posle skoro desetak godina vrati u Ljutice Bogdana.

Đuričić je prošao omladinsku školu crveno-belih i zatim je otišao u Olimpijakos. Posle povratka igrao je u rodnom Obrenovcu za Radnički odakle se preselio u Herenven. Sjajne partije u Holandiji bile su preporuka za Benfiku, gde se nije baš naigrao i pozajmljivan je Anderlehtu i Sautemptonu.

Usledio je odlazak u Sampdoriju za koju je upisao dvadeset mečeva, a proteklih šest meseci nastupao je standardno za Benevento (18 utakmica). Italijanski klubovi su se zaintresovali, ali prvo sledi rasplet sa Crvenom zvezdom.

Tokom karijere Đuričić ima i davdeset utakmica u dresu najbolje selekcije Srbije i postigao je četiri gola.

0
0

5 Komentara

  1. видим неко прижељкује одлазак срнића? јако захвалан играч. био би то велики губитак за тим.ђуричић би уз марина био сјајно појачање,покушао би довести крунића иако је скуп,има искуство играња у италији ,још евентуално иванића и страног нападача

    0
    0
    Odgovori
  2. Ne može se sa Pešićem ili Stojiljkovićem da se igraju kvalifikacije Lige Šampiona. Potreban je strani špic kao I strani plej. Domaći štoper I domaće krilo: Milunović, Jeftović. Ukoliko ode Srnić u drugi klub, potrebno dovesti još jedno krilo stranca.

    0
    0
    Odgovori
  3. Njemu je još davno (dok je igrao u Obrenovcu) Vladimir Jugović obećao da neće zaigrati u našoj prvoj ligi jer je odbio da mu on bude menadžer.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter