0
ATP

SPORT NA TV: Đoković napada polufinale Rolan Garosa, ‘Kup prijateljstva’, Srpkinje na Italijanke u Ligi nacija

Objavljeno: 05.06.18 u 08:50

Danas će na malim ekranima biti najgledaniji meč Novaka Đokovića u Parizu, a uživaće i gledaoci koji vole mlađe fudbalske kategorije i žensku odbojku.

Posle ‘groznice’ izazvane fudbalskom reprezentacijom Srbije, ponovo će Novak Đoković preuzeti pozornicu. Ima veoma dobru šansu da se preko Italijana Ćekinata plasira u polufinale Rolan Garosa. Uz Noleta ćemo biti na RTS 1 i Eurosportu 1 – ne pre 15:30h.

Obično priličan broj ljubitelja fudbala privuče ‘Kup prijateljstva‘ na kome učestvuju najbolje mlađe kategorije iz regiona. Danas će od 11 sati Crvena zvezda igrati protiv Sarajeva, a Partizan će od 14:50h ukrstiti koplja sa mađarskim Videotonom. Sve susrete gledaćemo na prvom programu SportKluba.

Danas će svoj meč Lige nacija odigrati i odbojkašice Srbije koje će se sastati sa selekcijom Italije. Utakmica počinje u 16:30h i gledaćemo je takođe na SportKlubu 1.

TV ArenaSport nam danas nudi prijateljski susret između fudbalera Rusije i Turske, a na prvom kanalu ove televizije prenos će početi u 18 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter