1
Domaći fudbal

FOTO: Crvena zvezda

ZVEZDINA DECA DUPLIRALA TITULE: Sezona iz snova za momke ponikle u Ljutice Bogdana

Objavljeno: 04.06.18 u 14:21

Crvena zvezda ove sezone osvojila je sve što se osvojiti može, na svim nivoima.

Svoj udeo u osvajanju 29. šampionske titule imali su i momci iako mladi, već spremni da zakorače u seniorske vode. Pre svih to su Luka Ilić, Dejan Joveljić i Strahinja Eraković.

Momak ređen u Nišu veći deo sezone proveo je sa prvotimcima. Luka Ilić je odigrao čak 17 mečeva u prvom timu i upisao preko 750 minuta. Ova činjenica nije umanjila njegovu želju da svojim saigračima iz omladinske selekcije pomogne u osvajanju titule, te je zatražena dozvola od njegovog Mančester Sitija da Luka zaigra u poslednja dva kola, što je sigurno značilo timu Milana Lešnjaka da dođe do trofeja.

Još jedan momak koji je duplirao trofej je i Dejan Joveljić. O momku koji je postigao 44 pogotka za omladince, ne treba trošiti reči, te je odluka trenera prvog tima Vladana Milojevića da mu pruži šansu sa ‘najiskusnijima’ bila očekivana. Dejan je to dobro iskoristio i upisao tri pogotka za prvi tim. Na njegovu žalost on je morao da propusti finiš sezone omladinaca, zbog lakše povrede.

I poslednji momak koji je osvojio dva, a u neku ruku možda i čak tri trofeja je Strahinja Eraković. Talentovani štoper osvojio je pehar sa kadetima i omladincima, ali s’ obzirom da je bio deo i prvom tima, na pripremnim mečevima, može se reći da je imao udela u osvajanju sva tri pehara.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter