7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RASTANAK SVE IZVESNIJI: Zvezda ostaje bez jednog od najboljih

Objavljeno: 04.06.18 u 18:05

Prema navodima italijanskih medija Zvezda će u narednih nekoliko dana ostati bez veoma bitnog igrača.

Kako navode mediji u Italiji razgovori između Đenove i našeg šampiona teku u dobrom pravcu te bi Nemanja Radonjić i pre odlaska na Mundijal mogao da promeni sredinu. Cena koja se navodi kao obeštećenje za igrača koji je oživeo karijeru u Zvezdi i postao neizostavni deo ekipa Vladana Milojevića iznosila bi pet miliona evra.

Momku koji je ponikao u školi Partizana ovo ne bi bio prvi odlazak u Italiju. On je naime već bio deo Rome, ali taj njegov odlazak i nije bio baš uspešan, pa se posle te epizode vratio prvo u Čukarički, pa u Zvezdu. Ove, za njega veoma uspešne sezone u crveno-belom na 28 mečeva, pet puta je pogađao mrežu.

0
0

7 Komentara

  1. Terza je doveo Radonjića, Pešića, Jovičića, Borjana, Stojkovića, Savića, Krstičića za male pare , a sad su to kapitalci ! Kritičari vide samo loše transfere a ne vide da je klub preporodjen u svakom pogledu . I liverpul je za dobre pare doveo Grujića, Markovića pa ne igraju i niko ne kaže da su naši klubovi profitirali trgujući sa Liverpulom.

    0
    0
    Odgovori
  2. Zahtevam da ovi muljatori koji vode Zvezdu u propast, podnesu kolektivnu ostavku! Oni su samo sposobni da prodaju srpske igrače i kupuju Afrikance i južnoamerikance „Š“ kvaliteta! Može li neko u Srbiji zaustaviti ove muljatore?! Ovi diletanti će rasprodati sve što valja a dovešće b erače banana kojima će obući Zvezdin dres a onda će „svečano i tužno“ izjaviti kako Zvezd napada ligu šampiona! Kakva farsa! Kakvi foliranti!

    0
    0
    Odgovori
      • Ne, tebi je dobro, jer je Zvezda u poslednjih 5-6 godina imala samo jednog svog mladog igrača među standardnim prvotimcima, ( Grujića), ali za to vreme su dovedeni kao „kapitalci“ Parker, Matos, Onjilo, Mbođ, Fibel, Edson, Mouče, Ruiz, Frimpong, Kanga, Boaći, Rikardinjo i sada Muhamed Ben. Ja verujem da si ti bio oduševljen njihovim mogućnostima. Ako jesi, onda se vidi da si dobar poznavalac fudbala! Vidim da se slažeš sa ovom fatalističkom politikom ovih zvezdinih genijalaca i ti takvu njihovu politiku konzumiraš kao ideološku porciju za praznu glavu!

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter