14
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT EKSKLUZIVNO SAZNAJE: Marko Marin prihvatio Zvezdinu ponudu!

Objavljeno: 04.06.18 u 09:55

Posle načelnog dogovora sa nekadašnjim reprezentativcem Nemačke, crveno-beli kreću u misiju „zeleno svetlo iz Atine“.

Nije sporna želja Marka Marina da se preseli u Beograd iz Atine i da zaigra za platu od oko 800.000 evra, što je za pedeset odsto manje u odnosu na ono što ima u Atini, ali posao „koče“ u Atini.

U prvi mah se činilo da je pozajmica pravo rešenje, ali izgleda da u Pireju sada žele da im se plati za „davanje“ igrača, tako da pored 1,2 miliona evra plate dobiju još neku sumu novca. 

Otkupna cena je tri miliona evra, što je bajkovita suma za šampiona Srbije, koji će insistirati da za bivšeg reprezentativca Nemačke izdvoji manje.

Plan je da usledi sastanak sa gazdom Marinakisom u Atini, gde će generalni direktor Zvezdan Terzić pokušati da sklopi „posao decenije“ za klub, na sličan način kao što je urađeno sa Benom u januaru. Tada je napadač plaćen 500.000 evra, što je isplativa investicija. Ali, za Marina bi ukupna cifra mogla da bude pisana sa šest nula, čime se značajno probijaju limiti… Ipak, ulaganja povećavaju šansu za evropske kvalifikacije, mada nisu garant uspeha.

U Zvezdi vagaju, i neće lako odustati od Marka Marina.

 

0
0

14 Komentara

  1. Ko Vas je učio matematiku? Sa 1200000 na 800 000 je 33% manje, a ne 50. A kad uračunate manji potez u Srbiju, njemu je maltene isto.

    0
    0
    Odgovori
  2. Jesam delija, i to staaaarii delija, od 50 i kusur, ali sa ovakvim naslovima po medijima… Gospode Boze! Pojacanje nad pojacanjima! Najvece pojacanje u istoriji nase zvezde! Marko Marin! Cekajte da pitam ja nesto ovako kao iskusan, vas mlade, ko je taj momak? Odakle dolazi? Gde je igrao? Proslavio se u nemackoj reprezentaciji sa onim dijalogom koji je vodio sa lanetom jovanovicem? Po cemu je on to toliko dobar? Kad sam procitao naslov kako nam stize ultra mega giga pojacanje, pomislio sam stize inijesta… Bas bih voleo da dodje, verujte mi, pa da vidimo bas sta ce da nam pokaze…

    0
    0
    Odgovori
  3. marin pojma nema preskupi promasaj…za te pare moglo se uzeti tuce pojedinacno boljih igraca i mladjih na kojima ce zvezda zaraditi lepo tipa meleg stojiljkovic aleksic jevtovic milunovic…..marin je suma 2 molim boga da ne dodje marinakise spasi nas trazi previse za vezaru kad su vec u zvezdi poludeli

    0
    0
    Odgovori
  4. Zasto medija nije zanimljivo odakle klubu novac za tu kupovinu all je director kluba zimus trazio da se igraci steps za plate do ljeta? All su nagomilani dugovi za plate kako ce se platiti on I njegova sadasnji klub kad ce bro novca od UEFA otici na placanje dugova? Ciganskr obmane me pale.

    0
    0
    Odgovori
    • Uživanje je čitati vas tako nepismene! Ajde ti vidi šta radi Sejduba Suma i kako ćete nadoknaditi 3 miliona evra koliko vas je ukupno koštao transfer ostvaren na grbači srpskog naroda i države! O tome ti misli franjevac, a Zvezdu ostavi pametnijima od sebe. Pozdrav…

      0
      0
      Odgovori
      • Kada smo kod pismenosti, prosto nisam imao tehničke mogućnosti da dobro vidim šta kucam, jer imam slabiji vid, ali sada je bolje. Kada smo kod pismenosti za vašu informaciju na kraju upitne rečenice postavlja se znak pitanja, a ne uzvika. Isto takogenije, Franjevac se piše velikim slovom, ali si vjerovatno u tome Franjevac prepoznao sebe i onako podsvjesno napisao malim slovom . Partizan je pogriješio sa Sumom, ali ću vas podsjetiti na jednu nepobitnu činjenicu, a ona kaže da je Crvena zvezda u posljednjih 10 godina, odnosno 20 prelaznih rokova ukupno angažovala 207 pojačanja, odnosno 20 po godini, ili 10 po prelaznom roku. Istovremeno dug Crvene zvezde iznosio je 53 miliona eura, a istopio se zahvaljujući kasi u Nemanjinoj kao snijeg na julskom suncu.

        0
        0
        Odgovori
  5. Čitam objave po fejsu sa raznih portala, marin je prihvatio ponudu zvezde a olimpijakos pravi problem sada….braća su navijači a ne uprave klubova koje dodju i prodju, i svako gleda najbolje za svoj klub(neće sada što su navijači braća klub drugom klubu da da igrača za dzabe, da bude bratski), gospodo i u olimpijakosu ne cevtaju ruze nisu šampioni, platili su marina 3miliona i sad oćete na poklon da ga dobijete pa ne može…

    0
    0
    Odgovori
  6. Zovemo ih bracom???Oni su sve osim brace.Gledaju kako da nam naplate igraca.Ja bih prekinuo sa njima te veze.Nisu oni nama braca.Daju Partizanu Zdjelara bez trunke novca a nama za Bena i Marina traze novac.Kakva bre braca…Secate te se i kosarke sta su nam uradili prosle godine,ta

    0
    0
    Odgovori
    • KO VAMA NEVERI MOZE DA BUDE BRAT?PROVALILI VAS I GRCI MA SVI SU VAS PROVALILI I MI SMO VAS PROVALILI ALI TO SAD NIJE BITNO!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter