3
Fudbal

FOTO: STARSPORT

I ŠPIC NA PRODAJU: Partizan naplaćuje dobre evropske partije Tavambe, puni se kasa u Humskoj

Objavljeno: 03.06.18 u 12:57

Napadač iz Kameruna mogao bi u ovom prelaznom roku da promeni sredinu

Ono što se nije dogodilo zimus, vrlo je verovatno da će se desiti u ovom prelaznom roku. Naime kako je Partizan još tada imao nameru da proda jednog od svojih najstandardnijih igrača, ali usled malog obeštećenja do realizacije transfera nije došlo. Ovog puta čelnici kluba iz Humske rešeni su da posao završe, pa su i odredili cenu ispod koje neće pustiti korpulentnog špica, a ona iznosi dva miliona evra.

Stvar koja dodatno govori u prilog tome je i to što su crno-beii već doveli Nemanju Nikolića i Rikarda Gomeša, koji igraju na istoj poziciji kao i Tavamba.

Šlag na tortu sezone ovog napadača je i ponovni poziv u nacionalni tim. Naime nakon prošlog reprezentativnog okupljanja, koje mu je bilo debitantsko, Leandre je ponovo na spisku selektora Kameruna.

Veliki udeo u igri tima Miroslava Đukića imao je ovaj napadač. On je na 51 utakmici u svim takmičenjima postigao 19 golova, šest u Evropi i dvanaest asistencija, što ga stavlja u red najboljih pojedinaca ovog tima.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter