0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

PRIJOVIĆ ODGOVORIO NA PROVOKACIJU: Švajcarac sa Kosmeta i zastava – ne postoji motivisanija osoba od mene za taj meč

Objavljeno: 03.06.18 u 14:23

Okršaj Srbije i Švajcarske na Mundijalu neće biti interesantan samo zbog toga što će se u grupi sastati dve evropske ekipe.

Već i zbog činjenice da u sastavu Srbije ima igrača rođenih u Švajcarskoj, a i obrnuto.

Jedan od njih pokrenuo je pravu lavinu komentara na društvenim mrežama. Reč je o Džerdanu Šaćiriju koji je navijačima predstavio kopačke u kojima će igrati u Rusiji. Ono što je odmah upalo u oko jeste zastava lažne države Kosovo koja se nalazi na zadnjem delu kopačke, a ovakvu provokaciju je prokomentarisao i špic našeg nacionalnog tima, Aleksandar Prijović:

– Iskreno nemam neku posebnu reakciju na provokacije koje dolaze od nekih igrača reprezentacije Švajcarske. Ne postoji motivisanija osoba za taj susret od mene, a to će se videti na terenu, rekao je napadač PAOK-a za Žurnal.

Ovo će biti prvo veliko takmičenje za Prijovića koji je prve zvanične minute u dresu Srbije imao tokom kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

– Pritisak uvek postoji kada su velika takmičenja u pitanju. Nije to ništa novo. U svakom ambicioznom klubu je tako, mi to najbolje znamo, navikli smo da se borimo sa pritiskom. Očekivanja ljudi u Srbiji su velika svesni smo toga, ali su naša još veća. Nosimo se mi dobro sa pritiskom i velikim očekivanjima i neće zbog toga biti razlike u našoj igri.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter